Αντιοξειδωτική δράση φρούτων όπως προέκυψε απο μελέτη του εργαστηρίου μας . Η δράση εκφράζεται σε μονάδες αντιοξειδωτικής δράσης. Η λήψη αντιοξειδωτικών συνιστάται καθημερινά αλλα εξαρτάται απο την κατάσταση του οργανισμού. Δεν ισχύει οσο πιο πολυ τοσο πιο καλά.
Η καθημερινη λήψη συνιστάται απο 10.000-30.000 μονάδες αντιοξειδωτικής δράσης ανάλογα με τον κάθε άνθρωπο .
Εχουμε και λέμε λοιπόν. Ολα ειναι στα 100 γραμ.
- Κεράσι τραγανό Εδέσσης 5.500 μονάδες
- Ρόδι 3.000 – 4.200 μονάδες ( αναλογα με τα ρόδια)
- Κεράσι ( ποικιλία Γερμανικά) 2.700 μονάδες
- Blueberry 2.600 μονάδες
- Ακτινιδιο 1.700 μονάδες
- Ανανάς 1.100 μονάδες
- Σταφυλι κόκκινο 800 μονάδες
- Πεπόνι 700 μονάδες
- Ροδάκινα, βανίλλιες ( δαμάσκηνα) 600 μονάδες
- Μούρα 600 μονάδες
Ολα τα υπολοιπα φρουτα κυμαινονται απο 600-300.
Προετοιμαζομαστε για το καλοκαίρι .