Αυνανίζονται και…δεν το κρύβουν

Διάσημες κυρίες δε φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά στον κόσμο και
να δηλώσουν πως ο γυναικείος αυνανισμός δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρεπόμαστε.


Αυνανιζονται και ... δεν το κρυβουν

Σε συνέντευξή της στο Net-a-Porter, η Shailene Woodley είπε πως πρέπει να υπάρξει καλύτερη εκπαίδευση για τη γυναικεία αυτό-ικανοποίηση.

«Ως νεαρή γυναίκα δεν μαθαίνεις πώς να ικανοποιείς τον εαυτό σου, δεν μαθαίνεις πώς πρέπει να είναι ένας οργασμός, δεν μαθαίνεις πως πρέπει να νιώθεις ικανοποίηση», είπε η ηθοποιός. «Το όνειρό μου ήταν πάντα να γράψω ένα βιβλίο με τίτλο “Δεν υπάρχει σωστός τρόπος να αυνανίζεσαι”».

Θα αγοράζαμε το συγκεκριμένο βιβλίο χωρίς δεύτερη σκέψη. Μέχρι τότε, ωστόσο, σας παρουσιάζουμε άλλες έξι σταρ που βάζουν τέλος στο ταμπού του γυναικείου αυνανισμού.

Αυνανιζονται και ... δεν το κρυβουν

Η Eva Longoria είναι τόσο μεγάλη φαν του αυνανισμού που αγοράζει δονητές σε όλες τις φίλες της. «Άρχισα να απολαμβάνω πραγματικά το σεξ όταν άρχισα να αυνανίζομαι», είπε στο περιοδικό Self. «Πριν από αυτό δεν ήμουν και τόσο σεξουαλική. Αγόρασα τον πρώτο μου δονητή πριν από τρία χρόνια. Είναι κρίμα που δεν το είχα ανακαλύψει νωρίτερα. Τώρα κάνω δώρο δονητές σε όλες μου τις φιλενάδες. Ουρλιάζουν μόλις ξετυλίγουν το περιτύλιγμα. Το καλύτερο δώρο που μπορώ να τους κάνω είναι ένας οργασμός».

Αυνανιζονται και ... δεν το κρυβουν

Η Miley Cyrus έκανε ξεκάθαρη τη θέση της απέναντι στον αυνανισμό όταν ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της όπου απεικονίζεται η ίδια με το χέρι της μέσα στο σορτς της. «Ένας αυνανισμός τη μέρα, κρατά τους haters μακριά», έγραφε στη λεζάντα.

Αυνανιζονται και ... δεν το κρυβουν

Η Anna Kendrick χρησιμοποίησε το ταλέντο της στις γρήγορες, έξυπνες ατάκες για να δείξει πως εγκρίνει το γυναικείο αυνανισμό πίσω στο 2013, όταν έγραψε στο Twitter: «Δεν ξαναπηγαίνω να δω ταινία του Ryan Gosling στο σινεμά. Απ’ ότι φαίνεται το να αυνανίζεσαι στην πίσω σειρά των θέσεων θεωρείται ακόμα “απρεπές”».

Αυνανιζονται και ... δεν το κρυβουν

Σε μια συζήτηση που είχε με την Gloria Steinem, η Emma Watson είπε πως είναι μέλος σε ένα site που πουλά βίντεο βασισμένα σε έρευνες που έχον γίνει για τη γυναικεία απόλαυση. «Ένας φίλος μου είπε για αυτό το site που λέγεται OMGYes, το οποίο είναι αφιερωμένο στη γυναικεία σεξουαλικότητα», είπε. «Εύχομαι να το είχαν φτιάξει νωρίτερα. Πρέπει οπωσδήποτε να το τσεκάρετε».

Αυνανιζονται και ... δεν το κρυβουν

Στο βιβλίο της «Not That Kind Of Girl», η Lena Dunham λέει στους αναγνώστες, εντελώς χαλαρά: «Έμαθα πώς να αυνανίζομαι το καλοκαίρι μετά την Τρίτη Δημοτικού».

Αυνανιζονται και ... δεν το κρυβουν

Στα MTV Movie Awards του 2015, η Amy Schumer μίλησε για τον αυνανισμό χρησιμοποιώντας μια πολύ αστεία αναφορά για την ταινία «Magic Mike XXL»: «Το Magic Mike XXL. Είναι, πραγματικά, μαγικό. Κάθε φορά που βλέπω αυτούς τους τύπους, τουλάχιστον δύο από τα δάχτυλά μου εξαφανίζονται», είπε.


Πηγή: huffingtonpost.gr