Μπορεί η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τη σημερινή Τουρκία;

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, και ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια είναι οι θεατρικοί εντυπωσιασμοί στο ανυποψίαστο για τα πραγματικά γεγονότα ελληνικό κοινό, στο ερώτημα πως μπορεί η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τη σημερινή Τουρκία, η απάντηση είναι μία:

Η απόδειξη των σχέσεων του τουρκικού κράτους και της ηγεσίας του με τη διεθνή (Ισλαμική) τρομοκρατία, το πως ξεπλένουν χρήμα για λογαριασμό τρομοκρατών, πως νομιμοποιούν τρομοκράτες, πως διοχετεύουν τρομοκράτες στη Δύση, πως ΜΙΤ και Πακιστανική ISI συνεργάζονται στενά στην υπονόμευση της διεθνούς σταθερότητας, πως Τουρκία και Ιράν συνεργάζονται εναντίον των συμφερόντων της Δύσης, αν ο κ. Πούτιν και η Ρωσία που υπέφερε από Ισλαμιστές τρομοκράτες στηρίζει τη δράση της Τουρκίας στα τρομοκρατικά δίκτυα, και αν συνεχίζει να είναι φίλος του κ. Τραμπ ο Αδελφός Μουσουλμάνος κ. Ερντογάν, κλπ, κλπ…

Μια καλή έρευνα χρειάζεται, συλλογή στοιχείων και μια παγκόσμια live παρουσίαση!!!Και τους τελειώσαμε!!!

Κανείς δεν θα μπορεί να κρύβεται μετά! Ούτε οι Ευρωπαίοι, ούτε οι Αμερικανοί, ούτε οι Ρώσοι…

(Και στοιχεία έχουμε, και ανθρώπους έχουμε, και όλα τα έχουμε και δεν κοστίζουν τίποτα! Αυτά, για όποιον θέλει να κάνει δουλειά. Τα υπόλοιπα είναι κοροιδία την οποία αν συνεχίσουμε θα τη βρούμε επώδυνα μπροστά μας…)Η συνεργασία της Τουρκίας και του καθεστώτος Ερντογάν με τα παγκόσμια δίκτυα τρομοκρατίας δεν προέκυψε με αφορμή τον πόλεμο στη Συρία. Ειναι πολυ παλαιότερη. Επίσης, το να μείνει κανείς στις καταγγελίες Κούρδων, Σύριων ή ακόμη και των Ρώσων θα απομειωνε την αξιοπιστία της προσπάθειας, διότι οι πηγες θα θεωρούνταν προκατειλημμενες εξ ορισμού. Αντίθετα, υπάρχουν πολυ ενδιαφέροντα στοιχεία από πηγές που δεν θα μπορουσαν να αμφισβητηθούν.

Πολλα εχουν ακουστεί για συνεργασία Τουρκιας με τρομοκράτες, ομως τελικα δεν αποδείχθηκε κατι. Η απάντηση εδω ειναι οτι για να αποκαλύψεις τα τουρκικά δικτυα χρηματοδότησης της τρομοκρατιας, χρειάζεται πρωτα να ξερεις πως γινεται αυτο στον Μουσουλμανικό κοσμο. Δεν πας να κανεις έλεγχο στον συμβατικο τραπεζικο τομεα. Μια χαρα θα τα βρεις εκει. Αυτο που χρειάζεται ειναι να εχεις πραγματικό financial intelligence mechanism, και οι διεθνεις οργανισμοί βρισκονται ακομη πολυ μακρια απο κατι τετοιο. Αρα, δεν ειναι οτι δεν συμβαίνει κατι, αλλα ο τροπος ερευνας και αποδειξης του τι συμβαίνει ειναι ελλιπής.