Για να μην είμαστε απροετοίμαστοι στις αυριανές προκλήσεις

Ενημέρωση, συνεργασία, ΣΥΝΘΕΣΗ, προτάσεις για ό,τι βαραίνει την κάθε μέρα στη δουλειά, στο σπίτι, στην ανεργία, στη σχολή, πέρα και πάνω από κόμματα και καταστροφικές ιδεοληψίες.

Αυτό είναι η Ευρωπαϊκή Μεταρρυθμιστική Σύνθεση που σε καλεί να μετάσχεις στη διαμόρφωση των προτάσεων που θα καταθέσει στο τραπέζι του διακομματικού διαλόγου.

Στόχος η ΣΥΝΘΕΣΗ των νέων προτάσεων για το μέλλον της χώρας, μέσα απ’ τη συνεργασία όλων των κομμάτων, μένοντας σ’ αυτά που τα ενώνουν, μας ενώνουν ως Έλληνες σκληρά εργαζόμενους για το παρόν και το μέλλον των παιδιών και της χώρας.

Τέλος τα λόγια κι οι μακρινοί κι ανέφικτοι στόχοι!

Εδώ, τώρα, μαζί, συνδιαμορφώνουμε την ατζέντα του διακομματικού διαλόγου παίρνοντας την ευθύνη των προτάσεων στα χέρια μας. Φέρνοντας κόμματα και διαφορετικές απόψεις, σε επαφή και ΣΥΝΘΕΣΗ.


δρ Χάρης Βλάδος


10 ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Διαβάστε την ανάλυση να δείτε πόσο διαφέρουμε

Γίνε κύτταρο της Σύνθεσης!  Μπορείτε να κάνετε αίτηση συμμετοχής στην ομάδα μας…
Γίνε μέρος της λύσης! http://www.eumesin.blogspot.gr/
Γίνε μέλος του ΕΥΜΕΣΥΝ! https://www.facebook.com/eumesin/Ένα επιστημονικό εγχειρίδιο στρατηγικής με θεωρία γεννημένη και συστηματικά ελεγχόμενη από την εμπειρία του συγκεκριμένου πεδίου. Ο συγγραφέας προτείνει σύγχρονες και επιστημονικά έγκυρες λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, με βάση τη διεθνή εμπειρία και πρακτική. Ειδικότερα, εστιάζεται στην ιδιαιτερότητα της ελληνικής μικρομεσαίας επιχείρησης και στη χάραξη της στρατηγικής της, στις παρούσες συνθήκες της κρίσης.
Το βιβλίο αποτελεί μια συλλογή από άρθρα, συνεντεύξεις, ομιλίες και εισηγήσεις του Χάρη Βλάδου, που πραγματοποιήθηκαν την πενταετία της κρίσης, 2009-2014. – μιας βαθιάς κρίσης μετασχηματισμού της οικονομίας και της κοινωνίας μας, άλλοτε εκκωφαντικής στις εκδιπλώσεις και τα αποτελέσματα της, άλλοτε υπόγειας, σιωπηλής και αδιόρατης που ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τον ανατρεπτικό κύκλο της…
Η δυναμική της παγκοσμιοποίησης δεν παύει να μεταμορφώνει εξελικτικά –και τις περισσότερες φορές υπογείως και αθόρυβα– το σύνολο του κοινωνικο-οικονομικού σχηματισμού και στη σημερινή Ελλάδα, μετασχηματίζοντας δραστικά, τον ίδιο τον δομικό κινητήρα της ανάπτυξής του: τις επιχειρήσεις που λειτουργούν και αναπτύσσονται στην Ελλάδα.