2η εορταστική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου …

Το άρθρο 44 του Συντάγματος προβλέπει ότι “Σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί, ύστερα από πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου, να εκδίδει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.”

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η κυβέρνηση τακτοποίησε τις βραδινές ώρες της προπαραμονής της πρωτοχρονιάς, πολλές εκκρεμότητές της και ρουσφέτια.

Η ΠΝΠ προδήλως δεν αφορά εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη αλλά θρασεία προσβολή του Συντάγματος και της νοημοσύνης μας. Ευτελίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αναγκαστικά συμπράττει.

Καημένη Ελλάδα.

Η δεύτερη μέσα στις γιορτές ΠΝΠ με σωρεία “τακτοποιήσεων” σε συνδυασμό με τις μεγαλόστομες δηλώσεις του ζαβού ότι δεν θα περικοπεί καμιά κύρια σύνταξη προδιαγράφουν την “πολιτική” που θα ακολουθήσει ο εσμός των κυβερνώντων τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Νέα “αντίστασ用στους δανειστές με παράλληλη λασπολογία κατά της αντιπολίτευσης που δεν βοηθά στην “εθνική” προσπάθεια και άφθονο σανό “παράλληλου προγράμματος” στα ζώα.

Οι “ευρωπαϊστές” είναι απασχολημένοι με το αν τους ξυνίζει ο Μητσοτάκης περισσότερο από τον Μεϊμαράκη.

Αφήστε μια απάντηση