Για πως μετά από το ρόλο του Λαζάρου στην επιτυχημένη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», οδηγήθηκε στο δρόμο του Θεού, μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, στο περιοδικό DownTown.

«Μικρός δεν πίστευα σε τίποτα. Ήμουν μηδενιστής», εξομολογήθηκε ο ‘Αρης Σερβετάλης.

Μιλώντας για τον τρόπο που κλήθηκε να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα ο Άρης Σερβετάλης, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Για μένα αυτό που συνέβη μετά το ”Είσαι το ταίρι μου” ήταν πολύ έντονο κι ένιωσα την ανάγκη να κρατήσω κάποιες αποστάσεις. Είχε εκτόπισμα όλο αυτό για τη φάση στην οποία βρισκόμουν. Είχα προτάσεις, αλλά χρειαζόμουν χρόνο για να το διαχειριστώ. Έπρεπε να πάρω τις αποστάσεις μου από όλη αυτή την επιτυχία, αλλιώς θα έχανα τον εαυτό μου».

Σήμερα, ο Άρης Σερβετάλης δηλώνει ότι έχει έρθει πιο κοντά στο Θεό και αποκαλύπτει τη σχέση του με την εκκλησία. «Πιστεύω. Πηγαίνω στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή, όταν μπορώ τουλάχιστον. Δεν είναι θέμα θρησκείας ή θρησκοληψίας, είναι θέμα πίστης. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να μηδενιστείς και να φτάσεις στον πάτο για να ξανασηκωθείς», υπογράμμισε ο επιτυχημένος ηθοποιός.

Πότε έγινε η μεταστροφή του; «Μετά το “Είσαι το ταίρι μου”. Δεν είχε σχέση με το σίριαλ, είχε σχέση με εμένα. Είχα φτάσει στον πάτο».

Ελευθερία Γιαλτάδη