Αυτή είναι η πολυδιαφημισμένη «ηθική υπεροχή της αριστεράς»;
Αυτό δεν είναι ηθική υπεροχή.
Αυτό είναι το «Ανήθικο Πλεονέκτημα»:

Το να μην ντρέπεσαι καν, να μην έχεις κανέναν ενδοιασμό, καμία ηθική και κανέναν ηθικό φραγμό σε ότι ξεδιάντροπο κάνεις στην βάση «ιδεολογίας» και να λες και πως τα κάνεις στο όνομα της «κοινωνικής δικαιοσύνης». Αυτό σου δίνει τεράστιο πλεονέκτημα.

Εκτός από τα ξαδέρφια, τα αμόρε, τους συγγενείς, το σόι ολόκληρο που… υπέροχα τακτοποίησε η «ηθική υπεροχή» της κυβέρνησης των μισών Ελλήνων (που παλεύει για όσους την εμπιστεύθηκαν κατά τα λεγόμενα του πρωθυπουργού) εντάσσοντας τους στην χρηματοδοτούμενη από φόρους Κρατική μισθοδοσία του χρεοκοπημένου, ασόβαρου και πλήρως αποτυχημένου Κράτους…

Με τον Νόμο του μεταρρυθμιστή του ασφαλιστικού, του mr 12%, τον Νόμο Κατρούγκαλου, έχουν «τακτοποιηθεί» περί τους 7.500 δημοσίους υπαλλήλους που είχαν απολυθεί ή τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Έχουν επίσης επιστρέψει ως μόνιμοι σε προσωποπαγείς θέσεις, 1.500 δημοτικοί υπάλληλοι των οποίων οι συμβάσεις είχαν λήξει.

ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@Λ@Κ@ φορολογούμενε!!!

Τα δικαστήρια της χώρας στελεχώθηκαν με πρώην καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ που… χώθηκαν.

1.174 οργανικές και προσωποπαγείς θέσεις διοικητικού προσωπικού στα πανεπιστήμια που είχαν καταργηθεί το 2013 επανασυστάθηκαν, με κόστος για τον φορολογούμενο 14 εκ.

519 προσωποπαγείς θέσεις στα ασφαλιστικά ταμεία επίσης επανασυστάθηκαν με το κόστος να φτάνει τα 2,4 εκ

421 καθαρίστριες αγωνίστηκαν, νίκησαν και επανήλθαν με κόστος μισθοδοσίας 1,8 εκ

74 υπάλληλοι στο ΥΠΑΝ επαναπροσλήφθηκαν… 1,5 εκ

61 στον ΕΟΤ… 1,3 εκ

59 στο Υπ Περιβάλλοντος… 673.000 ευρώ.

29 επανήλθαν στο ΥΠΟΙΚ… 593.000 ευρώ.

Συν 1559 δικαιωμένους στην ΕΡΤ, το μέχρι πρότινος «όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας» κατά τη Αριστερά του κ Τσίπρα, που έφτασε τους 1930 εργαζόμενους, για να έχει 1929 τηλεθεατές.

1500 σχολικοί φύλακες, η αναβάθμιση των οποίων σε βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό, σε θέσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ανώτερης εκπαιδευτικής βαθμίδας, ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ τον φορολογούμενο με 211.000 ευρώ.

1500 συμβασιούχους σε Δήμους, τους οποίους, αν και η σύμβαση έληξε δικαιώσαμε και μονιμοποιήσαμε από το παράθυρο αφού άρθηκε δια Νόμου το αξιόποινο των αιρετών που δεν άσκησαν καν έφεση ( παρά το ότι προβλέπεται ) στις πρωτόδικες αποφάσεις που ως εκ θαύματος, δικαίωνε τους συμβασιούχους, στο γνωστό ελληνικό σύστημα «είναι να μην τρουπώσεις».

1817 καθηγητές επανήλθαν για να καλύψουν τα κενά της απαξιωμένης παιδείας με κόστος 14 εκ…

ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕ Μ@Λ@Κ@ φορολογούμενε!!!

Μην το ξεχάσεις όπως έγινε με κάτι βουλευτές της Αριστεράς με δεξιές τσέπες…

«Και τι δηλαδή, να αφήναμε τα κενά ακάλυπτα;;;» θα πει ο Φίλης και ο Κατρούγκαλος για να εισπράξουν τα θερμά χειροκροτήματα των παιδιών του κομματικού σωλήνα…

Είναι αδιανόητο ακόμα και για την προκλητικότερη, την… τριτοκοσμικότερη Μπανανία της γης, να ανακοινώνονται προσλήψεις εκπαιδευτικών για να καλύψουν τα 1.500 κενά στα σχολεία, αλλά να είναι αποσπασμένοι 1.058 εκπαιδευτικοί σε πολιτικά γραφεία, στα πολιτικά κόμματα, την εκκλησία, τους δήμους και σε γραφεία υπουργών.