Μουντιαλ 2018: Θα Βουλιάξουν Οι Καναπέδες Με ΕΡΤ Και Στοιχήματα!

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα της έρευνας ποδοσφαιρόφιλων, που διενήργησε η εταιρεία έρευνας και ανάλυσης ierax analytix, σχετικά με τις συνήθειες γύρω από την παρακολούθηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2018 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Σύμφωνα με την έρευνα, περίπου οι μισοί συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούν, ενώ 29% θα προσπαθήσει να τα δει όλα! Σχετικά με τα πολλαπλά κανάλια που θα δούνε τα παιχνίδια, 88% θα προτιμήσει τα κρατικά κανάλια, 24% τα συνδρομητικά, ενώ 9% θα τα δει και από το Ίντερνετ.

Σχετικά με την πιθανότητα να στοιχηματίσουν τουλάχιστον σε ένα αγώνα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, οι συμμετέχοντες δήλωσαν σε ποσοστό 52% πως θα παίξουν σίγουρα κάτι, 24% πως θα παίξουν στοίχημα ανάλογα με τα παιχνίδια, αν βρούνε καλή ευκαιρία, ενώ 24% δεν πρόκειται να παίξει κάποιο στοίχημα.

Η έρευνα της ierax analytix, διεξήχθη ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας (https://ierax.gr) και των social media, στο διάστημα 5-7 Ιουνίου 2018. Συνολικά συμμετείχαν 530 άτομα από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 18 ετών και άνω, που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τουλάχιστον ένα παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Δείτε εδώ την παρουσίαση της έρευνας!

Χριστουγεννιάτικη Έρευνα: Ψωνίζουν οι Θεσσαλονικείς; (τι, που, πόσο) μέρος 1ο

Χριστουγεννιάτικη Έρευνα: Ψωνίζουν οι Θεσσαλονικείς; (τι, που, πόσο) μέρος 2ο